Πανελλήνιες 2020: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 09:00 Πανελλήνιες 2020: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Τελειώνει η αγωνία για τους υποψήφιους των Πανελλήνιων εξετάσεων καθώς ανακοινώθηκε επίσημα πότε θα γίνουν γνωστές οι βαθμολογίες.

Μετά τις 13:00, την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ ώτσε να αναρτήσουν τις βαθμολογίες και να αποδώσουν κωδικό ασφαλείας (password), σε όσους υποψηφίους τους δεν έχουν ακόμη αποκτήσει. Ανοιχτά θα είναι τα Λύκεια όλης της χώρας και την Τρίτη 7 Ιουλίου προκειμένου να ελέγξουν και να αποδώσουν κωδικό ασφαλείας (password).

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους στον ιστότοπο: https://results.it.minedu.gov.gr/.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο. Η τελική ημερομηνία καταχώρησης του οριστικοποιημένου Μηχανογραφικού είναι η 17η Ιουλίου. Μέχρι τότε, αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων, οι εξετάσεις των οποίων θα ολοκληρωθούν στις 13 Ιουλίου.

Επισημαίνεται  ότι η προθεσμία της 17ης Ιουλίου για την υποβολή του Μηχανογραφικού είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση