Θρήνος στη Λοκρίδα για το χαμό της Μαρίας, μητέρας δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 09:18 Θρήνος στη Λοκρίδα για το χαμό της Μαρίας, μητέρας δύο παιδιών

«Έφυγε» στα 55 της χρόνια η Μαρία Στράτου – Σκορδά…

Ένας νέος άνθρωπος, μια καλοσυνάτη και αθώα ψυχή, έφυγε πρόωρα από κοντά μας τη Δευτέρα 6 Ιουλίου βυθίζοντας στο πένθος τη Λοκρίδα.

Πρόκειται για την 55χρονη Μαρία Στράτου σύζυγο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πάντα δραστήριου, Κώστα Σκορδά.

Όλοι έχουν να λένε για το πόσο καλός άνθρωπος ήταν η Μαρία και πόσο καλή σύζυγος και μητέρα, μεγαλώνοντας με το σύντροφό της Κώστα, δύο εξαιρετικά παιδιά.

Η απώλειά της μεγάλη και το πένθος ακόμη μεγαλύτερο για όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από κοντά.

«Με πόνο ψυχής» η οικογένειά της την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

«… σας ενημερώνουμε ότι έφυγε από κοντά μας την Δευτέρα 6 Ιουλίου η Μαρία Στράτου, ετών 55, σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ Αταλάντης και του Αγρότη Τραγάνας, Κώστα Σκορδά. Η θλίψη μας θα μείνει για πάντα, όπως και η αγάπη που χάρισε σε όσους είχαμε την τύχη να την ζήσουμε από κοντά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αταλάντη.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας αυτές τις δύσκολες ώρες. Με τιμή, ο σύζυγος Κώστας και τα παιδιά της Ελένη και Γιάννης».

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Τα Συλλυπητήρια του ΑΠΟ Αταλάντη

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ''Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδος μας, που επί σειρά ετών τίμησε τη φανέλα του συλλόγου, Κώστα Σκορδά την οικογένεια και τους οικείους, για την πρόωρη απώλεια της συζύγου του Μαρίας, που τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας…»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση