Λαμία: «Δώρα ζωής» από 66χρονο που κατέληξε στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 17:35 Λαμία: «Δώρα ζωής» από 66χρονο που κατέληξε στη ΜΕΘ

«Γέφυρα ζωής» στήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μεταξύ Λαμίας - Αθήνας & Θεσσαλονίκης, για την πολύτιμη δωρεά οργάνων από 66χρονο συνάνθρωπό μας που διεγνώσθη εγκεφαλικά νεκρός στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Οι συγγενείς του 66χρονου πήραν μια γενναία απόφαση, ερμηνεύοντας και τη συνολική στάση ζωής του ανθρώπου τους, που πάντα ήθελε να προσφέρει στους άλλους.

Αυτή τη φορά «το δώρο του» ήταν ακόμη πιο σπουδαίο, αφού ισοδυναμεί με την ίδια τη ζωή που πρόφερε σε τρεις ανθρώπους, με τους νεφρούς και το ήπαρ.

Η έμπειρη ομάδα της ΜΕΘ Λαμίας, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους των χειρουργείων, τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και φυσικά τις ομάδες γιατρών από το Λαϊκό, τον Ευαγγελισμό και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έκαναν πράξη μία ακόμη μεταμόσχευση οργάνων.

Η ΜΕΘ Λαμίας με επικεφαλής πλέον Διευθυντή τον Γιώργο Κυριαζόπουλο, που ήταν ο άνθρωπος που το 2003 ουσιαστικά ξεκίνησε τις μεταμοσχεύσεις στη Λαμία, σε αγαστή συνεργασία με τις υπόλοιπες κλινικές του Νοσοκομείου, έχει κατορθώσει να κατατάσσεται στις πρώτες περιφερειακές ΜΕΘ σε «δώρα ζωής», προκαλώντας συχνά τις ευχαριστίες του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και κυρίως την ευγνωμοσύνη των ευεργετηθέντων πασχόντων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση