Αναβολή στη δίκη για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 18:25 Αναβολή στη δίκη για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας - BINTEO

Γιώργος Δούμας: «Να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και να λάμψει η αλήθεια γιατί κατέρρευσε το πιστωτικό ίδρυμα…».

Αναβλήθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας,  για τις 21 Φεβρουαρίου2021, η δίκη 19 πρώην μελών των ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Οι συγκεκριμένοι δικάζονται για το αδίκημα της απιστίας σε μια διαδικασία που έχει προκαλέσει το Κίνημα Μεριδιούχων της Σ.Τ.Λ. με επικεφαλής τον Λαμιώτη Κώστα Δημητρακόπουλο.

Ο κ. Δημητρακόπουλος έχει καταγγείλει σε όλους τους τόνους και με κάθε ένδικο μέσο τους τρόπους με τους οποίους κάποιοι διαχειρίστηκαν τα λεφτά των επαγγελματιών της Λαμίας και της Φθιώτιδας, ζημιώνοντας το κράτος και τους ιδιώτες πολλά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ομοίως και ο συνήγορος υπεράσπισης των τεσσάρων (4) εκπροσώπων των εργαζομένων στα ΔΣ της Τράπεζας, Γιώργος Δούμας, καταθέτει τη δική του άποψη για την υπόθεση, προσδοκώντας κι εκείνος να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και να λάμψει η αλήθεια γιατί κατέρρευσε το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο κ. Δούμας στο LamiaReport:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση