Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήλιο: Έπαθε εγκεφαλικό και έμεινε αβοήθητος για ώρες! Τον έσωσαν οι φόβοι των γειτόνων του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 11:22 Πήλιο: Έπαθε εγκεφαλικό και έμεινε αβοήθητος για ώρες! Τον έσωσαν οι φόβοι των γειτόνων του

Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μόνος στο σπίτι καθώς ήταν, δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια για να λάβει πρώτες βοήθειες άγνωστο για πόσες ώρες.

Στο πάτωμα του σπιτιού του με σοβαρό παθολογικό πρόβλημα υγείας βρήκαν χθες (07-07-2020) γύρω στις 21:00 αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου έναν Έλληνα, ηλικίας 80 ετών στην Πορταριά.

Οικείοι του ηλικιωμένοι κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία καθώς ο 80χρονος δεν αποκρινόταν στις κλήσεις τους και φοβήθηκαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πράγματι ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και χρειαζόταν μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Αμεσα έσπευσε στο σημείο πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον ηλικιωμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος υπέστη εγκεφαλικό και απαιτούταν να νοσηλευτεί άμεσα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον διακόμισε στο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία ενημέρωσε σχετικώς συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου που μένει σε άλλη πόλη.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου