Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 16:13 Λαμία: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας

Κακουργηματικές οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών…

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7), έφτασαν στα Δικαστήρια Λαμίας, οι εφτά (7) συλληφθέντες Ρομά για την εγκληματική ομάδα που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και ενέχεται σε διακεκριμένες κλοπές όπως, αφαίρεση ΑΤΜ τραπεζών και χρηματοκιβωτίων επιχειρήσεων, καθώς και οχημάτων τα οποία χρησιμοποιούσαν στις εγκληματικές τους ενέργειες.

Η ογκωδέστατη δικογραφία, περιλαμβάνει τις κακουργηματικές κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και ειδικότερα, τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής Α.Τ.Μ. τραπεζών, έξι (6) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών από επιχειρήσεις, δεκαέξι (16) κλοπών και δύο (2) αποπειρών κλοπών οχημάτων.

Οι συνήγοροί τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την απολογία τους, η οποία θα γίνει σε δύο δόσεις, το Σάββατο 11 και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι έξω από τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν πολλοί Ρομά προκειμένου να υποστηρίξουν τους ανθρώπους τους, χωρίς να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.