Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ποια χωριά θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Συμέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 07:35 Σε ποια χωριά θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Συμέων

Οι περιοδείες του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στα χωριά της Φθιώτιδας συνεχίζονται...

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της Ι.Μ. Φθιώτιδας.

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται, ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεών του σε όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο 11 Ιουλίου, το πρωί, θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στα Δύο Βουνά και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ενορία Αγίου Αθανασίου στο Δέλφινο, καθώς και την Ενορία Αγίας Παρασκευής στο Κουμαρίτσι.

Στις 17:15 το απόγευμα του Σαββάτου θα βρεθεί στην ενορία Αγίας Παρασκευής στο Πλατύστομο.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος θα προσέλθει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τσούκα, όπου θα τελέσει στις 18:30 τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής και στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανεγειρόμενο Ναό του Αγίου Παϊσίου στη Μακρακώμη, λόγω της εορτής του Οσίου.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, θα παρευρεθεί στην Σπερχειάδα, στην εκδήλωση εις μνήμην των Αδελφών Ακρίδα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Σπερχειάδα θα μεταβεί στην πλατεία της Μακρακώμης, για να έρθει σε επικοινωνία ιδίως με τους νέους της περιοχής.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, το πρωί, θα τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης, όπου θα τιμηθεί και η μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφθεί την Ελάτεια.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ