Βοσκός με… «φούντες»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 10:11 Βοσκός με… «φούντες»!

Σύλληψη άνδρα για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Τα χασισόδεντρα ήταν δίπλα στο ποιμνιοστάσιό του…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Ευβοίας, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή κάτοικος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (08-07-2020) για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση δασικό σημείο, πλησίον ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του, όπου υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες εντός πυκνής βλάστησης, γλάστρες με εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Τη στιγμή που ο συλληφθείς μετέβη στο σημείο και ξεκίνησε να περιποιείται τα δενδρύλλια, ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στη θέα μάλιστα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Οι συγκεκριμένες ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ ομοίως κατασχέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,80 μέτρων και διάφορα σύνεργα (γλάστρες, πλαστικό δοχείο, φανό κεφαλής), για την περιποίηση - πότισμα των δενδρυλλίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση