ΕΠΣΦ: Σεπτέμβριο Πρωταθλήματα και Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 14:42 ΕΠΣΦ: Σεπτέμβριο Πρωταθλήματα και Κύπελλο

Πως θα λειτουργήσουν τα γραφεία το καλοκαίρι…

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη νέα περίοδο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Κατηγορίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας ΕΠΣΦ.

Μία εβδομάδα νωρίτερα θα έχει ξεκινήσει το Κύπελλο και μία αργότερα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.

Δείτε παρακάτω τις υποχρεώσεις όσων σωματείων πάρουν μέρος στις διοργανώσεις, καθώς και μερικές χρήσιμες ημερομηνίες για τη λειτουργία των γραφείων της Ένωσης το καλοκαίρι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.Π.Σ.Φ.

Τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ. θα λειτουργούν από Δευτέρα 13/7/2020 τις ώρες 08.30 – 14.30

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρωταθλήματα και Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, Α΄ και Β΄ Κατηγορίας από 20/7/2020 έως και 7/8/2020.

Τα απαραίτητα έγγραφα θα σταλούν στα email που δήλωσαν τα Σωματεία κατά την εγγραφή τους στη πλατφόρμα του Μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των Σωματείων να ενημερώσουν την Ε.Π.Σ.Φ. για τα email που έχουν.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων: 1η Αγωνιστική  12-13/9/2020

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας:   19/9/2020

Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας:   26-27/9/2020

Με νεότερο έγγραφό μας θα σας γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες των κληρώσεων.

ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Στα Σωματεία της Α΄ Κατηγορίας θα επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών και η χρησιμοποίηση του ενός (1) απ΄αυτούς στη βασική ενδεκάδα που έχουν γεννηθεί έως 31/12/1982 για το Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επίσης, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα δύο (2) ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί από 01/01/1999 και μεταγενέστερα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα των Σωματείων της Α΄ Κατηγορίας στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για τα Σωματεία της Β΄ Κατηγορίας δεν ισχύουν οι παραπάνω περιορισμοί.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τα Σωματεία της Α΄ Κατηγορίας θα απασχολούν υποχρεωτικά προπονητή κάτοχο ταυτότητας Ε.Π.Ο. – UEFA B΄ τουλάχιστον με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.

Για τα Σωματεία της Β΄ Κατηγορίας η πρόσληψη προπονητή δεν είναι υποχρεωτική.

Σε περίπτωση όμως, που επιθυμούν να προσλάβουν προπονητή θα πρέπει αυτός να είναι κάτοχος ταυτότητας Ε.Π.Ο. – UEFA C΄ τουλάχιστον με ημερομηνία λήξης 31/12/2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com