«Πορτοκαλί συναγερμός» για πυρκαγιές στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 21:28 «Πορτοκαλί συναγερμός» για πυρκαγιές στη Στερεά

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου…

Ξεκινούν τα πολύ δύσκολα της αντιπυρικής περιόδου για την Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα με το χάρτη επικινδυνότητας πυρκαγιάς που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η μισή Βοιωτία και η κεντρική και νότια Εύβοια είναι στις περιοχές πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Παρασκευή 10 Ιουλοίυ.

Επίσης η υπόλοιπη Βοιωτία, η Βόρεια Εύβοια και η Λοκρίδα, είναι στην κατηγορία 3 (υψηλός κίνδυνος), όπως φαίνεται και στο χάρτη:

Η Αντιπεριφέρεια Βοιωτίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για προληπτικά μέτρα μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση που βρίσκονται στις επικίνδυνες περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036 24ωρου  λειτουργίας και 6941 414048), καθώς και στην ιστοσελίδα  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση