Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σκληρές εικόνες στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 08:20 Λαμία: Σκληρές εικόνες στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μέρα μεσημέρι στο ίδιο έργο θεατές στην πλατεία Πάρκου.

Δυστυχώς στην πλατεία Πάρκου δεν έχει μόνο το πρόβλημα των παραβατικών ρομά, αλλά έχει γίνει και πιάτσα για ναρκωτικά. Άρα και στέκι τοξικομανών, αφου εκεί μπορούν να προμηθευτούν τη δόση τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα από τα εξαρτημένα άτομα, πιθανότατα από υπερβολική δόση, εντοπίστηκε μέσα στο παρκάκι στην πάνω πλευρά της πλατείας, σε κωματώδη κατάσταση.

Ο κόσμος που περνούσε από το σημείο έδειχνε σοκαρισμένος, ενώ μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο και έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, μέχρι να τον παραλάβει το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν είναι πραγματικά σκληρές. Όμως αποφασίσαμε να τις δείξουμε γιατί επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει.

Είναι σκληρές αλλά είναι οι εικόνες που μπορούν να δουν μικρά παιδιά που περνούν καθημερινά από την πλατεία και μεγαλύτερα παιδιά που πάνε στα γύρω φροντιστήρια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Δυστυχώς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αυτή η κατάσταση όπως θα δείτε και στις επόμενες φωτογραφίες που είναι επίσης από την πλατεία Πάρκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πιάτσα κυκλοφορούν ναρκωτικά τα οποία είναι "συνθετικά" με τα εξαρτημένα άτομα συχνά πυκνά να καταρρέουν στα παγκάκια, στα πεζοδρόμια ή όπου αλλού βρεθούν.

Δείτε και παλαιότερες εικόνες....