Παρέμβαση Σαρακιώτη στη Βουλή για το κλείσιμο της Πειραιώς στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 17:00 Παρέμβαση Σαρακιώτη στη Βουλή για το κλείσιμο της Πειραιώς στη Σπερχειάδα

Μία ακόμη κοινοβουλευτική παρέμβαση, για τη Σπερχειάδα και το Δήμο Μακρακώμης, έκανε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, μεταφέροντας τις έντονες αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του κ. Σαρακιώτη επί της απόφασης της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να συρρικνώσει τις οργανικές θέσεις στο κατάστημα της Σπερχειάδας (εκαι της Μαλεσίνας) και επανήρθε με ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή εξυπηρέτηση πλήθους πολιτών του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος, καθώς και μεγάλου αριθμού κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, στο κείμενο της αναφοράς που τέθηκε υπ’ όψιν του Υπουργού Οικονομικών, γίνεται λόγος για παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια και ιδίως για τη στήριξη περιοχών, όπως π.χ. η περιοχή της Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης, οι οποίες και στην παρούσα χρονική και οικονομική συγκυρία έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

Τέλος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, επισημαίνει την περιεχόμενη στην επιστολή της Δημοτικής Αρχής, οργή και αγανάκτηση της ιδίας και των πολιτών της περιοχής, οι οποίοι και καταλογίζουν προς τους έχοντες την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και προς τα λοιπά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, χαρακτηριστική αδιαφορία απέναντι στην άδικη και απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, πιστοποιώντας σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη, όσα ανέφερε ο ίδιος για τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση