Ο Θανάσης Γιαννόπουλος για τη λίστα Πέτσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 08:14 Ο Θανάσης Γιαννόπουλος για τη λίστα Πέτσα

Χάρηκα ιδιαίτερα για την απόφαση του πατριώτη και φίλου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, Υπευθύνου Διαχειριστού του Lamia Report, που επέστρεψε τα χρήματα (την ελεημοσύνη που του χορηγήθηκε) για τη διαφημιστική καμπάνια του Covid -19.

Ο πατριώτης Υπουργός εξ Ομβριακής Σ.Πέτσας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι Ρουμελιώτες που ασχολούνται με την ενημέρωση τηλεοπτική, μιντιακή, ραδιοφωνική δεν είναι επαίτες. Και θα απαιτούσαν τουλάχιστον ως περιφερειακά μέσα μια καλύτερη μεταχείριση από πλευράς χορηγίας.

Δικαιολογία δεν υπάρχει ότι διαφημιστική εταιρεία ανέλαβε την κατανομή των ποσών διότι βλέπουμε σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία δημοσιοποιήθηκαν ότι site γνωστών, κολλητών, κουμπάρων και λοιπών με επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα σχεδόν μηδενική πήραν πολλαπλάσια ποσά από αυτά που έδωσαν στα τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά μέσα της Φθιώτιδας.

Αυτό κάποιους υπευθύνους θα πρέπει να τους προβληματίσει και τουλάχιστον αν υπάρξει συνέχεια διαφημιστικής ενημερωτικής καμπάνιας για τον κορωνοϊό δεν θα πρέπει να ξανασυμβεί.

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com