Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε τουρίστρια στην Αιδηψό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 08:20 Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε τουρίστρια στην Αιδηψό

Την ώρα που έληγε ο συναγερμός με την επιστροφή των Σέρβων στην πατρίδα τους, ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού έρχεται να αναστατώσει και πάλι τη βόρεια Εύβοια.

Αυτη τη φορά πρόκειται για τουρίστρια Ρουμανικής καταγωγής η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ο έλεγχος στην 66χρονη τουρίστρια έγινε στον Προμαχώνα και το αποτέλεσμα ήρθε δυο ημέρες μετά όταν ήδη είχε φτάσει στην Αιδηψό.

Η Ρουμάνα τουρίστρια που είναι μέλος γκρουπ που ταξίδεψαν από τον Προμαχώνα προς τα Λουτρά Αιδηψού, για να κάνουν διακοπές, είναι πλέον υπό επιτήρηση, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αύριο αναμένεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα της, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, στα οποία έχουν γίνει συστάσεις να περιορίσουν τις μετακινήσεις, μέχρι να φτάσουν στην λουτρόπολη το πρωί της Δευτέρας κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να ληφθούν δείγματα από τους υπόλοιπους τουρίστες του γκρουπ.

Στο μεταξύ ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, το απόγευμα της Κυριακής, 31 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας.  Εξ αυτών τα 7 είναι εισαγόμενα κρούσματα και τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. Από τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού τα 6 βρίσκονται στην Αττική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος και οι νεκροί στη χώρα μας είναι 193.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 41 κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 26 ήταν εισαγόμενα.