Βραβεύθηκε ο Δήμος Λοκρών στο Ζάππειο για τις δράσεις του στην Εβδομάδα Κινητικότητας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 20:37 Βραβεύθηκε ο Δήμος Λοκρών στο Ζάππειο για τις δράσεις του στην Εβδομάδα Κινητικότητας

Στην τελετή βράβευσης στο Ζάππειο Μέγαρο γα την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΔήμουΛοκρών.

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βραβεύτηκαν στις 9 Ιουλίου οι ελληνικές πόλεις που εμπνέουν με τις δράσεις τους και πρωτοπορούν στην ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας στην πράξη.

Η τελετή βράβευσης των ελληνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και ενθουσιασμού αναδεικνύοντας τους βιώσιμους αστικούς Δήμους που με τις καινοτόμες ιδέες και τη δημιουργικότητά τους εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες τους και αναδεικνύουν τη χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δήμος Λοκρών εκπροσωπήθηκε στη Τελετή Βράβευσης καθώς και στο εργαστήριο που προηγήθηκε, από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιαννοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Αταλάντης Νικόλαο Ανεστάκο, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλη Παπανικολάου και την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Τζανακάκη. Θέμα του Εργαστηρίου ήταν η μετάβαση από τις επιτυχημένες δράσεις για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ σε μόνιμα μέτρα για την βιώσιμη κινητικότητα.

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια και προβολή της περιοχής μας, καθώς επίσης και στην υιοθέτηση καλών πρακτικών που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και αποδώσει σε άλλους Δήμους», αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Λοκρών και ανανεώνει το ραντεβού για τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με θέμα «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση