Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλές συνεδριάσεις σήμερα σε Στυλίδα και Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 09:51 Διπλές συνεδριάσεις σήμερα σε Στυλίδα και Καμένα Βούρλα

Δύο συνεδριάσεις διεξάγονται σήμερα (14/7) στους Δήμος Στυλίδας και Καμένων Βούρλων, καθώς συνεδριάζουν η Οικονομική και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Αρχικά στις 10:00’ το πρωί στο Δημαρχείο Στυλίδας θα συνεδριάσει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου και προέδρου της Επιτροπής, Βιργινίας Στεργίου.

Μοναδικό θέμα, «Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος  απλής χρήσης αιγιαλού για τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών»

Το κατεπείγον της συνεδρίασης αιτιολογείται με το γεγονός ότι ο Δήμος πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις μισθώσεις έκτασης αιγιαλού & παραλίας τόσο με απευθείας μίσθωση όσο και μέσω δημοπρασιών έως τις 15/7/2020 σύμφωνα με το άρθρο 17 της ΚΥΑ 47458 ΕΞ 2020 (ΦΕΚ 1864 Τ. Β΄).

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα ακολουθήσει στις 14:00’ με διά ζώσης συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, με το θέμα της επικαιρότητας με τίτλο: «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό «Φαλάρων» σύμφωνα με το Νόμο 4688/24-05-2020, άρθρο 65, παράγραφος 7».

Διά ζώσης θα γίνουν οι συνεδριάσεις και των δύο επιτροπών στα Καμένα Βούρλα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κατάστημα, κεκλεισμένων όμως των θυρών, σύμφωνα με τις προσκλήσεις του Δημάρχου και Προέδρου των Επιτροπών Γιάννη Συκιώτη.

Στις 13:00’ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή με τα παρακάτω 11 θέματα:

1. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Αµαλίας – Κωνσταντίας Παπαδοπουλου)

2. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση ∆ικηγορικού Συλλόγου Λαµίας)

3. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (παράνοµες συνδέσεις στον οικισµό Αγ. Νικήτα)

4. Εξειδίκευση- έγκριση των δαπανών και ψήφιση πίστωσης για Έξοδα οργάνωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων

5. Έγκριση 1ου Πρακτικού ∆ιενέργειας συνοπτικού διαγωνισµού για την Προµήθεια Εφαρµογών, Αναλωσίµων, Ανταλλακτικών και Εξοπλισµού Μηχανογράφησης

6. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισµού για τη Συντήρηση υλικού, λογισµικού, δικτύων και εργασίες µηχανογραφικής επεξεργασίας δεδοµένων

7. Έγκριση πρακτικού ΙΙ Ελέγχου ∆ικαιολογητικών Κατακύρωσης ηλεκτρονικής δηµοπρασίας µε Α.Α. ΕΣΗ∆ΗΣ 86666 του έργου «Αντικατάσταση Εξωτερικού ∆ικτύου Ύδρευσης ∆.Ε. Αγίου Κων/νου»

8. Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου παραλίας στη θέση ΣΥΚΙΕΣ Αγίου Κων/νου

9. Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου Κοινότητας Καλλιδρόµου Μώλου

10.Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου στην παραλία Μώλου

11.Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, σε περιοχές της χωρικής αρµοδιότητας του ∆ήµου Καµένων Βούρλων προς τρίτους µε σύναψη µισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγµατος

Στις 14:00’ ακολουθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με τα παρακάτω δύο θέματα:

1. Απαγόρευση στάθµευσης σε κεντρική οδό της Κοινότητας Αγίου Σεραφείµ

2. Εξέταση αίτησης κ. Σφυρή Ηλία περί θέσης στάθµευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου στον Άγιο Κων/νο