«Έφυγε» ο παλιός πρόεδρος του Λεβαδειακού Μιχάλης Σκλαπάνης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 21:04 «Έφυγε» ο παλιός πρόεδρος του Λεβαδειακού Μιχάλης Σκλαπάνης

Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο και την καθιέρωση της Βοιωτικής ομάδας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής…

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο πρώην πρόεδρος του Λεβαδειακού, Μιχάλης Σκλάπανης. Ο γνωστός επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/7).

Γεννημένος στο Επινιανά Ευρυτανίας το 1948, εγκαταστάθηκε πολύ νωρίς στη Λιβαδειά και συνέδεσε τη ζωή, την επιχειρηματική του δράση και το όνομα του με όλη τη Βοιωτία.

Ανήσυχο πνεύμα, επιχειρηματικό ταλέντο, αυτοδημιούργητος, από τους τελευταίους της γενιάς του, ταυτίστηκε με την ανοικοδόμηση της πόλης και την ποδοσφαιρική ομάδα του Λεβαδειακού (1987-1995) ανεβάζοντας την στα μεγάλα αθλητικά σαλόνια.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το χαμό του παλιού προέδρου της:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως προέδρου της ΠΑΕ κ. Μιχάλη Σκλάπανη.

Ο κ. Σκλαπάνης, ο οποίος απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα, βρισκόταν στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ από το 1987, χρονιά που η ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική, έως το 1995, προσφέροντας σημαντικό έργο».

Η κηδεία του Μιχάλη Σκλαπάνη θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 11:00 στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στον συνοικισμό Λιβαδειάς. Η σορό του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10:00.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση