Βέβαιος ο Σταϊκούρας για την ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 21:59 Βέβαιος ο Σταϊκούρας για την ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Έργο «Υλοποίηση Φοιτητικών Εστιών  και λοιπών Εκπαιδευτικών και Ερευνητικών εγκαταστάσεων σε Βόλο και Λαμία», το οποίο θα κατασκευαστεί με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ.

Για το κομμάτι της Λαμίας, το έργο προβλέπει την κατασκευή κτιριακών υποδομών για το Πανεπιστήμιο, πάνω από 7000 τ.μ., σε έκταση 26 στρεμμάτων, που βρίσκονται δίπλα στην υφιστάμενη κτιριακή υποδομή του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (νυν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο τύπου του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, «το στάδιο αυτό της διαδικασίας ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος από εφτά σημαντικούς επενδυτικούς ομίλους.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά βεβαία την κατασκευή – ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή», καταλήγει στο συμπέρασμα ο υπουργός Οικονομικών που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση