Έβαλαν φωτιά στο κτίριο της Περιφέρειας στη Μαγνησία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 13:37 Έβαλαν φωτιά στο κτίριο της Περιφέρειας στη Μαγνησία

Εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/7) στο ισόγειο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στον Βόλο.

Οι ζημιές προκλήθηκαν στο Τοπογραφικό γραφείο και εικάζεται ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός ρίχθηκε από το παράθυρο επί της Δημάρχου Γεωργιάδου. Ωστόσο το σημείο είναι “τυφλό” από κάμερες.  Στο κτίριο βρίσκεται η Αστυνομία και αναμένεται η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πέταξαν τρεις μολότοφ και έσκασαν οι δύο.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα και στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα με επτά άτομα που έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες. Από τη φωτιά κάηκε όλο το αρχείο και προκλήθηκαν ζημιές στο γραφείο αλλά και σε παρακείμενα γραφεία και στον διάδρομο.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Σε ανάρτησή της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρει ότι βρέθηκαν τρεις μολότοφ:

Τρεις μολοτοφ εμφανείς ,ένα γραφείο του ισογείου ολοσχερώς κατεστραμμένο και φυσικά όλα τα έγγραφα και οι φάκελοι των…

Πηγή: e-thessalia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση