Θρίλερ χωρίς τέλος στα Τρίκαλα – Πτώση από ύψος η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 17:04 Θρίλερ χωρίς τέλος στα Τρίκαλα – Πτώση από ύψος η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας

«Βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» είναι η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Δεν έριξε άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα η ιατροδικαστική έκθεση, το αποτέλεσμα της οποίας έγινε γνωστό την ημέρα που το άτυχο κορίτσι θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17.07.2020) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρει ως αιτία θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα τις “βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους”. 

Ωστόσο δεν δίνει απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα: αν το κορίτσι δολοφονήθηκε ή αν αυτοκτόνησε.

Η 16χρονη Μαρία βρέθηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Τετάρτης (15.07.2020) μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Οι έρευνες για να πέσει φως στις συνθήκες του θανάτου της συνεχίζονται και οι αρχές ελπίζουν πως θα πάρουν κάποιες απαντήσεις από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. 

Η 16χρονη Μαρία είχε συναντηθεί το βράδυ της Τρίτης με έναν 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε γνωριστεί μέσω Instagram. Ο αστυνομικός έχει ήδη καταθέσει και έχει παραδεχτεί πως συνάντησε το κορίτσι, αλλά είπε πως την άφησε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Δημήτρης Σαμαρτζής, δεν έχει αποκλείσει ούτε την εμπλοκή τρίτου προσώπου, αφού η 16χρονη Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Πηγή: trikalavoice.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση