Σήμερα η ιστο-διάλεξη με Σταϊκούρα από την AHEPA «Θερμοπύλες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 13:39 Σήμερα η ιστο-διάλεξη με Σταϊκούρα από την AHEPA «Θερμοπύλες»

Στις 5 το απόγευμα για την Ελλάδα…

Διάλεξη στον παγκόσμιο ιστό μέσω του διαδικτύου, διοργανώνει το Τμήμα HJ-42 "Θερμοπύλες" της AHEPA με έδρα τη Λαμία και υπό την Αιγίδα της AHEPA Hellas, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου.

Η ιστο-διάλεξη (webinar: Web-based seminar) περιλαμβάνει βαρυσήμαντη ομιλία του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, με θέμα: "Η Οικονομία μετά την Πανδημία - Προβλήματα και Ευκαιρίες". Ο κ. Σταϊκούρας θα αναφερθεί στην πορεία της Ελληνικής οικονομίας καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, τα προβλήματα, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες της επόμενης ημέρας.

 

Η Διάλεξη έχει τεθεί υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DL-25, που θα τη μεταδώσει ζωντανά, παγκοσμίως, από τη σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/ahepa.hellas/ 

Την εκδήλωση συντονίζει ο Πρόεδρος του Τμήματος HJ-42 "Θερμοπύλες", Δρ. Παναγιώτης Ιακωβής και θα επιμεληθεί το σύνολο των Μελών του Τμήματος, για να προσφέρει Διεθνές βήμα στον Ελληνισμό.

Πληροφορίες για το Webinar και τις δυνατότητες παρέμβασης των συμμετεχόντων σε πραγματικό χρόνο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κ. Σωκράτους Νικόλαος).

Πέμπτη 23 Ιουλίου: 17:00’ ώρα Ελλάδος (10:00’ πμ ώρα Ανατολικής Ακτής Η.Π.Α)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση