Η Σούλα Στιβακτή για την βράβευση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη από τον ΟΗΕ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 10:09 Η Σούλα Στιβακτή για την βράβευση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη από τον ΟΗΕ

Διαβάστε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δήμαρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Σούλας Στιβακτή για την παγκόσμια διάκριση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία τιμήθηκε από τον ΟΗΕ με το βραβείο "Νέλσον Μαντέλα"

«Ευτυχώς που υπάρχουν κι εκείνες οι εμβληματικές προσωπικότητες ανά τον κόσμο, που αφήνουν το αποτύπωμά τους στην ιστορία μέσω της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς αγάπης για τον Άνθρωπο. 

Μία τέτοια προσωπικότητα ήταν και ο πολιτικός Νέλσον Μαντέλα, τον αγώνα του οποίου για προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τιμά στις 18 Ιουλίου η παγκόσμια κοινότητα με την απονομή ομώνυμου βραβείου. Μία τέτοια προσωπικότητα είναι και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία επιλέχτηκε από τον ΟΗΕ ως μία εκ των δύο βραβευθέντων που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τη χώρα μας όσο και για το γυναικείο φύλο, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυρία Βαρδινογιάννη και ας ευχηθούμε η δικαιοσύνη, η ισότητα και οι ανθρώπινες αξίες να υπερισχύουν πάντα».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση