Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καλό ταξίδι Αλεκάρα…»: Ο ΑΠΟ Αταλάντη αποχαιρετά τον αδικοχαμένο περιπτερά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 11:15 «Καλό ταξίδι Αλεκάρα…»: Ο ΑΠΟ Αταλάντη αποχαιρετά τον αδικοχαμένο περιπτερά

Βαρύ το πένθος στην Λοκρίδα για την απώλεια του Αλέκου Θεοφανόπουλου…

Κατέληξε την Κυριακή (19/7) το πρωί ο Αλέκος Θεοφανόπουλος ο οποίος έπεσε θύμα αιματηρής ένοπλης ληστείας στο περίπτερο που διατηρούσε επί της Εθνικής Αντιστάσεως στην Αταλάντη.

Το κλίμα στη Λοκρική πρωτεύουσα βαρύ και πένθιμο, καθώς υπήρξε από τις πιο γνωστές και αγαπητές φυσιογνωμίες στην περιοχή.

Ο ΑΠΟ Αταλάντη με τις παρακάτω γραμμές αποχαιρετά το φίλο και φίλαθλο Αλέκο, πατέρα του νυν Αντιπροέδρου της ομάδας Γιώργου Θεοφανόπουλου:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ''Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αντιπρόεδρο της ομάδας μας, Γιώργο Θεοφανόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Αλέξανδρου.

Πολύ μεγάλη η στήριξη και η αγάπη του προς την ομάδα μας, τόσο σαν αγνός φίλαθλος όσο και σαν στέλεχος του Δ.Σ. του συλλόγου επί σειρά ετών στις επιτυχημένες πορείες στην Δ' Εθνική κατηγορία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και μακάρι η αγάπη του για την ομάδα να αποτελέσει οδηγό για τις νεότερες γενιές.

"To θάρρος σου περίσσιο ακόμη και άοπλος απέναντι στο ληστή...Άδικος ο χαμός σου! Καλό Ταξίδι Αλεκάρα!

Ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' σε ευχαριστεί για όσα πρόσφερες! "»