Καθαρίζουν το βυθό του λιμένα Αλιβερίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 16:27 Καθαρίζουν το βυθό του λιμένα Αλιβερίου

Τετάρτη 22 Ιουλίου…

Στα πλαίσια της «Νήσος Εύβοια - REGATTA 2020», εθελοντές από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Ν.Ε, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χαλκίδας, τον Εμπορικό σύλλογο Αλιβερίου, την Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας S.A.R. - 312, και άλλους πολλούς φορείς, θα προχωρήσουν την Τετάρτη 22 Ιουλίου, σε καθαρισμό του βυθού του Λιμένα Αλιβερίου στον Κάραβο.

Ο καθαρισμός θα αρχίσει στις 13:00’ μπροστά στις Κτιριακές εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Ν.Ε, και σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά, αυτοδύτες, συλλογικότητες, εθελοντικές ομάδες, ή μεμονωμένοι εθελοντές, σαν ομάδες υποστήριξης ξηράς.

«Το Λιμάνι μας δεν έχει μόνο τουριστική σημασία, είναι ένα μνημείο ιστορικής σημασίας. Η διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής του, είναι χρέος όλων μας. Ταυτόχρονα, είναι ο πνεύμονας της επιχειρηματικότητας στην Πόλη, γι' αυτό και καλούμε όσους μπορούν να συμμετέχουν στη δράση του εθελοντικού καθαρισμού, να κάνουν το βήμα. Το Λιμάνι μας, αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Οι καθαρές θάλασσες δεν αποτελούν μόνο δείγμα πολιτισμού της κάθε πόλης, αλλά παράλληλα ζωτική ανάγκη για την ποιότητα της ζωής κάθε τόπου, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον τουριστική καρδιά του Δήμου μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση