Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς: Ζητεί παράταση στην προανάρτηση Κτηματολογίου των Δήμων Λαμιέων και Λεβαδέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 18:16 ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς: Ζητεί παράταση στην προανάρτηση Κτηματολογίου των Δήμων Λαμιέων και Λεβαδέων

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Στερεάς με επιστολή του προς το ‘’Ελληνικό Κτηματολόγιο’’ ζητά τη χρονική παράταση στη δυνατότητα επανεξέτασης στοιχείων για την προανάρτηση της Δημοτικής Ενότητας Λαμίας και της Δημοτικής Ενότητας Λιβαδειάς για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή.

Ειδικότερα στην επιστολή σημειώνονται τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και μέχρι την 27η Ιουλίου 2020 είναι ανοιχτή η διαδικασία της προανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαμίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και Λιβαδειάς του Δήμου Λεβαδέων στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Εξαιτίας του ότι η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη, λόγω της μεγάλης χρονικής απόστασης (πάνω από 10 χρόνια) ανάμεσα στις αρχικές δηλώσεις των ιδιοκτητών και την προανάρτηση και λόγω της μη επαρκούς ενημέρωσης των πολιτών με αποτέλεσμα τη διαπιστωμένη χαμηλή προέλευση, θεωρούμε επιβεβλημένη τη χρονική παράταση στη δυνατότητα αίτησης επανεξέτασης στοιχείων προκειμένου οι πολίτες να ελέγξουν και να διορθώσουν τα δικαιώματα τους ώστε να αποφύγουν άσκοπη διαδικασία στο μέλλον».