Αιτήσεις για τη δράση «Κομφούζιο» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 17:35 Αιτήσεις για τη δράση «Κομφούζιο» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2020 η προθεσμία…

Εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων/Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του ΥΠΑΑΤ, η 3η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του ΠΑΑ 2014 – 2020.

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 30/07/2020 έως 07/09/2020.

Δικαιούχοι της δράσης μπορούν να κριθούν γεωργοί, φυσικά και νομικά πρόσωπα ή ομάδες αυτών, οι οποίοι είναι κάτοχοι γεωργικής έκτασης. Τα αιτούμενα προς ένταξη αγροτεμάχια πρέπει να είναι δηλωμένα στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης (ΕΑΕ) του έτους 2020 του υποψηφίου με επιλέξιμες για τη δράση καλλιέργειες: ροδακινιά, νεκταρινιά, βερικοκιά, μηλιά, αχλαδιά, κυδωνιά και, για πρώτη φορά, δαμασκηνιά και αμπέλι (οινοποιήσιμο, επιτραπέζιο, σταφίδα).

Αναλυτικά για την πρόσκληση, που υπογράφει ο Λαμιώτης Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση