Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: «Έσκισαν» στις Πανελλαδικές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 10:42 Φθιώτιδα: «Έσκισαν» στις Πανελλαδικές

Ψάχνουμε τον πρώτο των πρώτων στη Φθιώτιδα για τις φετινές πανελλαδικές.

Δυστυχώς φέτος στη Φθιώτιδα δεν είχαμε τη χαρά να δημοσιοποιήσουμε και να επιβραβεύσουμε τους υποψηφίους που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές, αν και ζητήσαμε από την Β'θμια να μας γνωστοποιήσουν οι Δ/νσεις των Λυκείων τους αριστούχους, αφού πάρουν τη συγκατάθεσή τους, λόγω των προσωπικών δεδομένων. Ακόμα περιμένουμε....

Εάν γνωρίζετε κάποιους αριστούχους μπορείτε να επικοινωνήσετε με το LamiaReport στο 6979975000 ή να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα στο Facebook του LamiaReport.

Εμείς εντοπίσαμε κάποιους υποψήφιους που έγραψαν 20άρια ή σχεδόν 20άρια σε πολύ δύσκολα μαθήματα. Όμως όπως θα δείτε και παρακάτω στις βαθμολογίες υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής. Ο χαμηλός βαθμός στο μάθημα της Έκθεσης.

"Δυνατά μυαλά" με φοβερές προοπτικές, που όμως έρχεται ένα μάθημα και τους κατεβάζει το Μ.Ο. των μορίων στο γενικό σύνολο. Ένα πολύ σοβαρό θέμα που οι υπεύθυνοι της Παιδείας θα πρέπει να το ξαναδούν ειδικά για τους υποψηφίους των θετικής κατεύθυνσης.

Βασίλης Καλτσονούδης - Λύκειο Νέου Μοναστηρίου

Ο Βασίλης Καλτσονούδης από το Γυμνάσιο Λ.Τ. Νέου Μοναστηρίου συγκέντρωσε συνολικά 18.050 μόρια στη Θετική και Τεχνολογική κατεύθυνση (2ο Επιστημονικό Πεδίο).

Οι βαθμοί:

Μαθηματικά 20
Φυσική 20
Χημεία 19,4
Έκθεση 12,8

Ο Βασίλης πήρε και το έπαθλο των 800 ευρώ από την Eurobank, αφού συγκέντρωσε πάνω από 18.000 μόρια και ήταν ο πρώτος μαθητής στο σχολείο του. 

«Στοχεύω στην Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εύχομαι σε όλους καλή τύχη γιατί και αυτή οπωσδήποτε χρειάζεται. Παρόλα τα άσχημα και κακά του εκπαιδευτικού συστήματος ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ !!! Αγωνιστείτε και θα τα καταφέρετε! Κάθε φορά που λες δεν μπορώ άλλο τα παρατάω κλείσε τα μάτια σου και κάπως μαγικά θα μπορέσεις λίγο ακόμα...και μετά λίγο ακόμα μέχρι το τέλος! Και με δακρυσμένα μάτια συνέχισε να κοιτάς ψηλά!», δηλώνει στο LR, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που θα δώσουν τις επόμενες χρονιές.

...............................................................

Μωραΐτης Σταμάτης.... αριστούχος ΓΕΛ Καμένων Βούρλων

Ο Σταμάτης Μωραΐτης από τα Καμένα Βούρλα συγκέντρωσε συνολικά 17.980 μόρια.

Πιο αναλυτικά οι βαθμοί του:

Φυσική 19,9
Μαθηματικά 19,7
Χημεία 19,3
Έκθεση 13,1

«Οι πανελλαδικές θέλουν, όπως όλα, ένα μέτρο. Είναι απαραίτητο να συνδυάζεις το διάβασμα με χαλάρωση και εξόδους, όντας, όμως, απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Χωρίς υπερβολικό διάβασμα που φθάνει μέχρι τα ξημερώματα και άγχος αλλά με απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου φθάνεις στην επιτυχία....», σημειώνει στο LamiaReport.

............................................................................

Γιώργος Κατσιούλας  - 4ο ΓΕΛ Λαμίας

Ο Γιώργος Κατσιούλας από το 4ο Λύκειο Λαμίας συγκέντρωσε συνολικά 17.300 μόρια.

Πιο αναλυτικά οι βαθμοί του:

Πληροφορική 20
ΑΟΘ 20
Μαθηματικά 18,6
Έκθεση 10,6

Επίσης o Γιώργος Κατσιούλας διακρίθηκε στον μαθηματικό διαγωνισμό οικονομίας «Ερμής»

«Το συστηματικό διάβασμα και η ψυχραιμία κατά την ώρα της εξέτασης είναι το σημαντικότερο για την επίτευξη υψηλής βαθμολογίας...», τονίζει μεταξύ άλλων στο LamiaReport, δίνοντας τη δική του συμβουλή για όσους προσπαθήσουν ξανά, αλλά και για εκείνους που θα γράψουν πανελλαδικές του χρόνου.