ΚΔΑΠ Μητρόπολης Φθιώτιδας: «Αποστολή» η δημιουργία μιας καινούριας σελίδας αγάπης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 07:43 ΚΔΑΠ Μητρόπολης Φθιώτιδας: «Αποστολή» η δημιουργία μιας καινούριας σελίδας αγάπης

Ένα πρότυπο ζεστό σπίτι για τα παιδιά από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», δημιουργούν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Άγιος Εφραίμ», για παιδιά ηλικίας 6 με 12 ετών.

Το νέο αυτό ΚΔΑΠ, που θα λειτουργήσει από το νέο σχολικό έτος 2020 – 2021, θα μπορεί στο ξεκίνημά του να φιλοξενήσει μέχρι 160 παιδιά, τα οποία θα μπορούν μετά το σχολείο τους να βρίσκουν ένα Κέντρο για φαγητό, μελέτη, δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι.

Η ίδρυση του νέου ΚΔΑΠ και γενικότερα η συγκεκριμένη συνεργασία είναι ο πρώτος καρπός της «στρατηγικής συμφωνίας» ΙΜ Φθιώτιδας και «Αποστολής» με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Αποτελεί φυσικά συνέχεια των σχέσεων που διατηρούσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ως Πρωτοσύγκελος και στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου, αλλά και ως μέλος του ΔΣ της «Αποστολής».

Στόχος τους, όπως ανέφερε τόσο ο Φθιώτιδος Συμεών, όσο και ο Διευθυντής του Οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας, να φτιάξουν ένα ζεστό σπίτι για τα παιδιά της Μητρόπολης, όπου θα βρίσκουν καταφύγιο και οι ίδιοι οι γονείς τους, συνεχίζοντας το πολυεπίπεδο έργο εκκλησίας και οργανισμού.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση της συνεργασίας Ι.Μ. Φθιώτιδας και «Αποστολής»:

Η αίτηση υποβάλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ στους παρακάτω συνδέσμους: www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr

Για πληροφορίες, περισσότερες λεπτομέρειες ή οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την αίτηση μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ι. Μ. Φθιώτιδος (οδός Αγράφων και Μ. Αλεξάνδρου, Ν. Άμπλιανη) και στα τηλέφωνα 2231050552-3 και 6976955198 (υπεύθυνος κ. Μαντζαβίνος Βασίλειος).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση