Δήμος Μακρακώμης: Πρόσκληση συμμετοχής στο Συμβούλιο Μεταναστών - Προσφύγων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 20:05 Δήμος Μακρακώμης: Πρόσκληση συμμετοχής στο Συμβούλιο Μεταναστών - Προσφύγων

Προθεσμία υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος μέχρι 12 Αυγούστου…

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης, Χρήστος Τσελέπης προκειμένου αναγνωρισμένοι φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή προσφύγων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φορείς εκπροσώπησης μεταναστών ή προσφύγων που σύμφωνα με το καταστατικό τους, δραστηριοποιούνται σε επίπεδο Δήμου Μακρακώμης.

Οι φορείς συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών ή προσφύγων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας το καταστατικό τους μαζί με τα στοιχεία του υποδεικνυόμενου εκπροσώπου (ονοματεπώνυμο τηλ επικοινωνίας , email) το αργότερο μέχρι τις 12 Αυγούστου 2020 είτε εγγράφως στο Δημαρχείο , είτε ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση