Οικονομική και Εκτελεστική στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 09:29 Οικονομική και Εκτελεστική στο Δήμο Στυλίδας

Το σχέδιο «Ιόλαος» στην επικαιρότητα…

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχείο Στυλίδας το πρωί της Παρασκευής (24/7).

Στις 10:00’ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή και θα ακολουθήσει Εκτελεστική Επιτροπή με μοναδικό θέμα «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ  {ΙΟΛΑΟΣ} ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ».

Να δούμε και τα θέματα της Οικονομικής:

Θέμα 1 : Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής εκτάσεως στην περιοχή Μέγα Κοτρώνι της Κοινότητας Παλαιοκερασιάς.

Θέμα 2 : Έγκριση πρακτικού επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής εκτάσεως στην περιοχή Μέγα Κοτρώνι της Κοινότητας Παλαιοκερασιάς

Θέμα 3 : Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για στέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Στυλίδας

Θέμα 4 : Έγκριση χορήγησης 3ΗΣ Παράτασης του χρονοδιαγράμματος και γενικής προθεσμίας περαίωσης εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Eπισκευή συντήρηση σχολικών κτιρίων & αυλείων χώρων Δήμου Στυλίδας»  του Δήμου Στυλίδας.

Θέμα 5 : Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση αποζημίωσης πραγματοποιηθείσας μετακίνησης της Δημάρχου Στυλίδας στην Αθήνα και στη Χαλκίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com