Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 14:51 Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στο Βόλο

Αρνητικός στον νέο κορωνοϊό ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος…

Δεκάδες τεστ κορωνοϊό πραγματοποίησαν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (23/7) στο Βόλο, μετά το κρούσμα σε 25χρονη που εργάζεται στην υποδοχή του γραφείου του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου.

Για το λόγο αυτό κ. Μπέος και οι στενοί του συνεργάτες πέρασαν ήδη από τη συγκεκριμένη εξέταση, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά. Ομοίως αρνητικά είναι και τα τεστ που έγιναν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της 25χρονης η οποία νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση - χωρίς συμπτώματα - σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ομοίως στο ίδιο Νοσοκομείο και σε θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται και άλλες δύο γυναίκες από το Βόλο η 40χρονη κομμώτρια και η 80χρονη που είχε έρθει σε επαφή μαζί της. Και οι δύο αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και να περάσουν την καραντίνα σπίτι τους, όπου βρίσκεται και ο 17χρονος που επίσης διαγνώστηκε με covid-19.

Το άλλο περιστατικό με γυναίκα από το Βόλο με την 35χρονη που επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό στη Λάρισα, έφερε ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 και αφορά το σύζυγό της