Η ΟΠΚΕ χάλασε τα σχέδια χασισοκαλλιεργητών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 11:17 Η ΟΠΚΕ χάλασε τα σχέδια χασισοκαλλιεργητών (ΦΩΤΟ)

Περιποιούνταν τα δενδρύλλια στην ταράτσα, είχαν όμως έτοιμο μέρος για υδροπονική καλλιέργεια εντός του σπιτιού!..

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (24-07-2020) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας της ιδίας Υπηρεσίας, δύο (2) Έλληνες υπήκοοι,  κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε, είχαν τις σχετικές πληροφορίες και πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε σπίτι όπου έμενε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ενώ εκεί εντοπίσθηκε και ο δεύτερος της «παρέας».

Στην ταράτσα του σπιτιού, εντοπίσθηκε ειδικά περιφραγμένος χώρος με πανί σκίασης, προκειμένου να μην είναι ορατός στους περιοίκους και εντός αυτού καλλιεργούσαν σε γλάστρες, έντεκα (11) φυτά κάνναβης. Τα δενδρύλλια ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 0,4 έως 1,3 μέτρων εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Εντός τους σπιτιού, η έρευνα αποκάλυψε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έτοιμος για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, καθώς ήταν επενδυμένος εσωτερικά με ανακλαστική επιφάνεια και περιείχε ειδικό εξαερισμό και έντεκα (11) λάμπες φθορίου.

Όλα τα παραπάνω κατασχέθηκαν επίσης από τις αστυνομικές αρχές.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση