Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εικόνες που σοκάρουν - Σπίτι υγειονομική "βόμβα" μέσα στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 08:32 Λαμία: Εικόνες που σοκάρουν - Σπίτι υγειονομική "βόμβα" μέσα στην πόλη

«Η βεράντα είναι γεμάτη περιττώματα. Καλοκαίρι και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας. Κινδυνεύει η υγεία μας. Ακούει κανείς????», λένε οι γείτονες στο LamiaReport.

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σε μια γειτονιά της Λαμίας. Στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους, αφου δίπλα τους υπάρχει υγειονομική βόμβα.

Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένουν μόνα τους δυο αδέλφια, τα οποία προφανώς χρήζουν κάποιας βοήθειας από την πολιτεία, η οποία όμως δεν ασχολείται.

Το σπίτι τους μέσα είναι γεμάτο σκουπίδια, χωρίς νερό. Κάνουν την ανάγκη τος όπου βρουν ακόμα και στη βεράντα τους, που είναι μεσοτοιχία με άλλα σπίτια.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Οι περίοικοι έχουν πάει παντού και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημα. Υπάρχει έκθεση του Υγειονομικού προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας από το Μάιο, αλλά βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και ακόμα δεν έχει επέμβει κανείς.

«Είμαστε σε απόγνωση. Η βεράντα είναι γεμάτη περιττώματα. Καλοκαίρι και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας. Κινδυνεύει η υγεία μας. Υπάρχουν υπηρεσίες; Υπάρχει κράτος Ακούει κανείς;», λένε οι γείτονες στο LamiaReport, η υπομονή και η ανοχή των οποίων έχε εξαντληθεί.

«Κάνουμε έκκληση να παρέμβει η Εισαγγελέας άμεσα και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Δεν αντέχουμε άλλο...», τόνισε ένας από τους περίοικους.