Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια πεντάδα συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 08:14 Μια πεντάδα συλλήψεις για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, σύριγγες καθώς και τρίφτες κάνναβης…

Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) Έλληνες για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, συνελήφθησαν δύο άνδρες, χθες (24-07-2020) το βράδυ στο Αλιβέρι, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και έξι (6) σύριγγες.
  • Από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, συνελήφθησαν δύο άνδρες, σήμερα (25-07-2020) μεταμεσονύχτιες ώρες στην περιοχή της Ερέτριας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, συνελήφθη μία γυναίκα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο (2) τρίφτες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.