Στυλίδα: Τα Συγχαρητήρια της Δημάρχου στον καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 08:25 Στυλίδα: Τα Συγχαρητήρια της Δημάρχου στον καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη από την εκλογή του Χρήστου Καραγιάννη στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και αυτό γιατί πέρα από το ότι είναι ο καθηγητής είναι Στυλιδιώτης, ο κ. Καραγιάννης είναι και στενός συνεργάτης Δημάρχου, από την πρωτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα. Μάλιστα ο Δήμος Στυλίδας έχει υπογράψει Μνημόνιο συνεργασίας με το ΕΚΠΑ, με τον καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη να έχει οριστεί, με απόφαση της Συγκλήτου, Επιστημονικός Υπεύθυνος για την υλοποίησή του.

Διαβάστε παρακάτω τη συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δημάρχου Στυλίδας:

Συγχαίρω από καρδιάς τον συμπολίτη μας κ. Χρήστο Καραγιάννη για την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Καραγιάννης πέραν της επιστημονικής καταξίωσης διακρίνεται για το πλούσιο διοικητικό έργο που έχει επιτελέσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ταυτόχρονα όμως είναι στενός συνεργάτης του Δήμου μας, καθώς με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου έχει οριστεί Επιστημονικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του Κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας και του Δήμου μας.

Η αναγνώριση εκ μέρους της επιστημονικής κοινότητας των ικανοτήτων του κ. Καραγιάννη και η επάξια εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα τιμούν το Δήμο μας και επιβεβαιώνουν την στρατηγική επιλογή μας ο Δήμος Στυλίδας να συνεργαστεί με όλο το επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό που κομίζει εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων.

Η Δήμαρχος Στυλίδας
Βιργινία Στεργίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com