Νέα περίφραξη στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 10:08 Νέα περίφραξη στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας

Εντάχθηκε στο τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας το έργο προϋπολογισμού 70.000 ευρώ…

Από το Διευθυντή του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου - Γυμνασίου Λαμίας Ιωάννη Ζαχαράκη, εκ μέρους της Σχολικής Κοινότητας του ΓΕΕΛ-Γυμνασίου, λάβαμε την παρακάτω επιστολή - ευχαριστήριο, για την ένταξη του έργου: «Κατασκευή νέας περίφραξης στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας» προϋπολογισμού 70.000 €, στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ένα έργο που όπως αναφέρει θα αντικαταστήσει τα συρματοπλέγματα, στη χάραξη της πορείας της δεύτερης εκατονταετίας του.

Η επιστολή:

«Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι, στις 16 Ιουλίου 2020, κατόπιν εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ηλία Κυρμανίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα Φθιώτιδας το έργο «Κατασκευή νέας περίφραξης στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας» προϋπολογισμού 70.000€!!!

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας ουδέποτε παραλείπει να ευχαριστήσει, τόσο κατ’ ιδίαν όσο και με ευρεία δημοσιότητα, όλους εκείνους οι οποίοι το βοηθούν στην αγωνιστική πορεία του στον στίβο της Εκπαίδευσης. Αψευδή διαχρονικό μάρτυρα αποτελεί η ιστοσελίδα μας.

Θα θέλαμε λοιπόν, στη φάση αυτή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας έγκρισης της χρηματοδότησης, να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιότιμο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει προς το Σχολείο μας, τον αξιότιμο Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Κυρμανίδη για την διαρκή και αμέριστη στήριξή του, καθώς και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που συμφώνησαν με την εισήγηση του κ. Κυρμανίδη, ανταποκρινόμενοι σε ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, για τους μη γνωρίζοντες, ότι η περίφραξη του σχολικού συγκροτήματός μας είναι η πρόχειρη που είχε κατασκευασθεί στη δεκαετία του 1970 με συρματόπλεγμα. Επί πολλά χρόνια, λοιπόν, το Σχολείο μας επεδίωκε την αντικατάστασή της, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για λόγους αισθητικής. Όμως, το πέρασμα των ετών προσέθεσε ακόμη ένα επιχείρημα, ακαταμάχητο, στο αίτημά μας. Η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας συμπληρώνει εκατό χρόνια λειτουργίας και δεν ήταν δυνατό αυτό το δύο φορές χρυσό ιωβηλαίο να το εορτάσει περιβαλλόμενη από συρματοπλέγματα! Οι τοπικοί μας άρχοντες, λοιπόν, αφουγκράσθηκαν την επιταγή των καιρών και ενέκριναν την πίστωση για την εκ βάθρων κατασκευή νέας περίφραξης, αντάξια της παρουσίας και προσφοράς της εκατόχρονης Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας!

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας κ.κ. Συμεών για τη απλόχερη και αφειδώλευτη αγάπη και στήριξη από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Ι. Μ. Φθιώτιδος! Το Σχολείο μας εμπιστεύεται την καλή του διάθεση και υπό τη δική του σκέπη και προστασία, προσδοκά και αναμένει να έχει μία νέα, ελπιδοφόρα πορεία στη δεύτερη εκατονταετία της ζωής του!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com