Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Έτοιμο το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του Λαού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 14:38 Στυλίδα: Έτοιμο το γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο του Λαού

Έτοιμο προς χρήση το γήπεδο μπάσκετ στη Στυλίδα.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι το γήπεδο της καλαθοσφαίρισης στο πάρκο του Λαού είναι έτοιμο και έχει δοθεί προς χρήση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μία εβδομάδα μετά την παράδοσή του, διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί τόσο στο δάπεδο του γηπέδου, όσο και στην περίφραξη αυτού.

Ο Δήμος προχώρησε άμεσα στην επισκευή του δαπέδου και της περίφραξης και πλέον οι δημότες έχουν ένα γήπεδο όπως πάντα επιθυμούσαν. Χθες τοποθετήθηκαν τα προστατευτικά των μπασκετών για την ασφάλεια όλων των αθλητών καθώς και κάδος ανακύκλωσης σκουπιδιών.

Επιπλέον, θα τοποθετηθεί χρονοδιακόπτης για το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του φωτισμού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή κανένας αθλητής με τους διακόπτες όπως γινόταν μέχρι σήμερα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν άκρως επικίνδυνο.

Τέλος, επειδή ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να επισκευάσει εκ νέου τυχόν ζημιές, σας ενημερώνουμε, ότι απαγορεύεται η χρήση δίτροχων μέσων (ποδήλατα, πατίνια κλπ.). Επιπλέον, οι πόρτες κατά την διάρκεια της άθλησης θα πρέπει να είναι πάντα κλειστές για
λόγους ασφαλείας.

Μετά από επιθυμία όλων μας, το γήπεδο από σήμερα θα είναι ανοικτό προς όλους τους δημότες και η χρήση του θα γίνεται κατά τις ώρες: πρωί 09:00 έως 15:00, απόγευμα 17:30 έως 23:00 σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας.

Ο αθλητισμός δεν αποτελεί απλό μέρος της καθημερινότητας αλλά είναι η ίδια η καθημερινότητα.

Τα καλύτερα έρχονται…

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού
Χρήστος Αλεξίου»