Αρνητικός τελικά στον κορωνοϊο ο 57χρονος αυτοκινητιστής στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 19:27 Αρνητικός τελικά στον κορωνοϊο ο 57χρονος αυτοκινητιστής στο Βόλο

Αρνητικό είναι τελικά το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού του 57χρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή, το οποίο εξετάστηκε από τα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ειδικότερα, ο 57χρονος μετέβη σε ιδιωτική κλινική και υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε αρχικά θετικό. Το δείγμα του στάλθηκε για επιβεβαίωση όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και προ ολίγου έγινε γνωστό πως είναι αρνητικό στον ιό.

Να σημειωθεί πως πρώτο το magnesianews.gr είχε αναφέρει πως το δείγμα του 57χρονου δεν είχε επιβεβαιωθεί χθες και σήμερα αναμένονταν η ανάλυσή του, οπότε δεν μπορούσε να υπολογιστεί ως κρούσμα κορωνοϊού.

Θετικό ωστόσο ήταν το επαναληπτικό δείγμα του 25χρονου εργαζομένου σε μπαρ του Βόλου,στη θέση του dj, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ωστόσο προέκυψε ακόμη ένα θετικό κρούσμα, που αφορά σε 25χρονο αυτή τη φορά μάγειρα σε μαγαζί του Βόλου. Το δείγμα του βγήκε θετικό από τα εργαστήρια του ΠΓΝΛ.
O 25χρονος dj σχετίζεται με άλλο γνωστό επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, 30χρονου Βολιώτη, ο οποίος εργάζονταν εκτός της Μαγνησίας, επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Τις ιχνηλατήσεις των επαφών έχει αναλάβει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση