Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε διαρρήκτη που έχει ρημάξει την περιοχή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:49 Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε διαρρήκτη που έχει ρημάξει την περιοχή

Μπούκαρε σε σπίτι στο Λιανοκλάδι. «Μας έχει ρημάξει στο κλέψιμο» λένε οι κάτοικοι στο LamiaReport…

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, που φέρεται ότι είχε ρημάξει τα σπίτια στο Λιανοκλάδι του Δήμου Λαμιέων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έφθασε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας που είναι εδώ και χρόνια κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας, έχει κινήσει και στο παρελθόν τις υποψίες για διαρρήξεις και κλοπές και αναμένονται με ενδιαφέρον οι έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του σχετικά με κλαπέντα αντικείμενα, χρυσαφικά και κάθε είδους κοσμήματα.

Η τελευταία του δουλειά σε κλειστό σπίτι στο Λιανοκλάδι το βράδυ της Πέμπτης (30/7), δεν πήγε όπως θα περίμενε, καθώς περαστικός είδε ύποπτο μηχανάκι παρκαρισμένο πλησίον και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη. Συγκεκριμένα το σπίτι ανήκε σε 88χρονη η οποία απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα και ο δράστης γνώριζε ότι δε θα ήταν κανείς σε αυτό. Αυτή άλλωστε φαίνεται ότι ήταν και η μεθοδολογία του, μαθαίνοντας από τον κοινωνικό περίγυρο, από ποια σπίτια απουσιάζουν οι ιδιόκτητές τους και γενικά το διάστημα που λείπουν εκείνοι από αυτά.

«Μας έχει ρημάξει στο κλέψιμο» λένε οι κάτοικοι στο LamiaReport, καθώς χρεώνουν στο συγκεκριμένο αλλοδαπό που είναι από τη Ρουμανία, τις περισσότερες από τις κλοπές που έχουν σημειωθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, οι πινακίδες από το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε ήταν πλαστές και το πιθανότερο είναι ότι αποτελεί κι αυτό προϊόν κλοπής.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση