Έφαγε μπουνιές και σπρέι πιπεριού μετά από παρεξήγηση στο φανάρι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 15:10 Έφαγε μπουνιές και σπρέι πιπεριού μετά από παρεξήγηση στο φανάρι!

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr στα φανάρια του περιφερειακού με Αγίους Αποστόλους, ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ήταν μπροστά στο φανάρι σταματημένο και πίσω ένα άλλο, περιμένοντας να ανάψει πράσινο.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος καθυστέρησε να φύγει την ώρα που άναψε το πράσινο, μη αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι άναψε πράσινο για διάφορους λόγους και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, αφού είδε ότι καθυστερεί αρκετά, του φώναξε να φύγει.

Στη συνέχεια ο οδηγός του πρώτου οχήματος ακολούθησε τον οδηγό του δεύτερου μέχρι την πόλη των Τρικάλων και στα φανάρια Πύλης με Μετεώρων, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και όπως ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, δέχεται γροθιές στο πρόσωπο χωρίς να προλάβει να αντιδράσει και αμέσως μετά δέχθηκε και σπρέι στο πρόσωπο.

Το θύμα είχε και τη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε Αστυνομία και ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Το σπρέι που μάλλον ήταν τοξικό, προκάλεσε εγκαύματα πρώτου βαθμού (έντονη κοκκινίλα), στο πρόσωπο και στα μάτια που έτσουζαν υπερβολικά, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους σπρέι χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς μετά και το πρόσφατο περιστατικό στην Αθήνα με το βιτριόλι, όλα είναι πιθανά.

Το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι θα προχωρήσει άμεσα στην υποβολή μήνυσης, αφού ξεπεράσει το πρόβλημα. Ήδη ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, μετά την περιγραφή και τον αριθμό του αυτοκινήτου που δόθηκαν από το θύμα και τη σύζυγό του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση