Λουκέτο και πρόστιμο σε επιχείρηση για χρήση του μπαρ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 12:19 Λουκέτο και πρόστιμο σε επιχείρηση για χρήση του μπαρ

Λουκέτο 15 ημερών και πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε κλιμάκιο της αστυνομίας την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστή επιχείρηση εστίασης του Βόλου για τη χρήση του μπαρ.

Η διεύθυνση του καταστήματος στη σελίδα που διατηρεί στο facebook ενημερώνοντας το κοινό για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του τονίζει:

«Η Διεύθυνση και το προσωπικό του JOY από την αρχή την λειτουργίας του στις 25 Μαΐου τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στο χώρο (χρήση μάσκας, αντισηπτικό σε όλες τις εισόδους και τα τραπέζια, απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος). Ουδεμία διαπίστωση κρούσματος παρουσιάστηκε πότε στους εργαζόμενους του καταστήματος. Παρόλα αυτά επιβλήθηκε πρόστιμο για την χρήση του μπαρ με αποτέλεσμα το κατάστημα να παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.... Για τη σωστή ενημέρωση σας παρακολουθήστε τα νέα από της σελίδα μας ..! Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας και σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας».

Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας

Την Κυριακή (2/8) εξάλλου επιβλήθηκε το πρώτο πρόστιμο 150 ευρώ, σε εφαρμογή του νόμου για υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε υπάλληλο στον χώρο της εστίασης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει λάβει οδηγίες για εντατικοποίηση των ελέγχων τις επόμενες μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» επιχειρήσεις εστίασης, δημόσιες υπηρεσίες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και όλοι οι άλλοι χώροι στους οποίους πλέον η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτικοί.

Πηγή: taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση