Θέση Κοινωνικού Λειτουργού στο Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 16:18 Θέση Κοινωνικού Λειτουργού στο Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση του Υποέργου “Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Στερεά Ελλάδα 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (10) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ - ΕΚΤ», ανακοίνωσε ο Δήμος Καμένων Βούρλων.

Η θέση είναι ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και θα απασχοληθεί στο «Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου», όπως ήταν η ονομασία του στην αρχή της Δράσης.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

∆ήµος Καµένων Βούρλων, Αγίου Παντελεήµονα 8, Τ.Κ. 35008 ,Καµένα Βούρλα Ν. Φθιώτιδας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου ∆υναµικού και ∆ιοικητικής Μέριµνας, υπόψη κ. Χαραλάµπους Αγγελικής & κ. Μακρόπουλου Κων/νου (τηλ. επικοινωνίας: 22353-50026).

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση