Σπερχειάδα: Πένθος για το θάνατο της συζύγου του αείμνηστου Δημάρχου Στάμου Καλαμάρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 07:50 Σπερχειάδα: Πένθος για το θάνατο της συζύγου του αείμνηστου Δημάρχου Στάμου Καλαμάρα

«Έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων η 72χρονη Αικατερίνη Ζαχοπούλου - Καλαμάρα, σύζυγος του αείμνηστου Δημάρχου Σπερχειάδας, Στάμου Καλαμάρα.

Η αξιαγάπητη στην τοπική κοινωνία της Σπερχειάδας για το πλούσιο κοινωνικό αλλά και πολιτιστικό της έργο, Αικατερίνη, σε λιγότερο από 1,5 χρόνο από την απώλεια του «Δημάρχου» ακολουθεί τον αγαπημένο της στο αιώνιο ταξίδι.

Το 1993 ίδρυσε με άλλα μέλη τη Δημοτική Χορωδία Σπερχειάδας Μακρακώμης, που αργότερα εξελίχθηκε σε Πολιτιστικό Σύλλογο «Χορωδία ΗΧΩ», στην οποία διατέλεσε Πρόεδρος και μέλος της επί σειρά ετών.

Η Πρόεδρος Βανέσσα Λάγιου και τα μέλη του ΔΣ την αποχαιρέτησαν με το παρακάτω μήνυμα:

«Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της Χορωδίας «ΗΧΩ» Σπερχειάδας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο της Αικατερίνης Ζαχοπούλου - Καλαμάρα, η οποία διετέλεσε Πρόεδρος και Ιδρυτικό Μέλος της Χορωδίας μας για πολλά συναπτά έτη, με ενεργό συμμετοχή και δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Σπερχειάδας και του Δήμου Μακρακώμης. Ήταν άνθρωπος που έτρεφε βαθιά αγάπη για τον πολιτισμό και την μουσική και σε όλη την πορεία ζωής της προσπάθησε να βάλει το λιθαράκι της ώστε να πάει η Σπερχειάδα ένα βήμα μπροστά. Είναι βέβαιο ότι αφήνει πίσω της ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της και να την θυμούνται πάντα όμορφα».

Η κηδεία της έγινε την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση