Χτυπημένη ποδηλάτισσα έφαγε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 07:55 Χτυπημένη ποδηλάτισσα έφαγε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας

Πιο ακριβά απ’ όσο υπολόγιζε, πλήρωσε μία Λαρισαία τη βόλτα της με το ποδήλατο χθες το μεσημέρι, αφού εκτός από το γεγονός πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, έφυγε από εκεί με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, που περιγράφει την έντονη διαμαρτυρία της.

Η 38χρονη είχε την ατυχία να πέσει από το ποδήλατό της και να χτυπήσει στο κεφάλι της πάνω από το φρύδι της. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της που την μετέφερε στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στη βιασύνη τους όμως, δεν φρόντισαν να φορέσουν μάσκα στο πρόσωπό τους. Σύμφωνα με όσα περιγράφουν στην «Ε» αφού εισήλθαν στον χώρο και κατόπιν υποδείξεων, ο σύζυγος - συνοδός φόρεσε τη μάσκα του, κάτι όμως που δεν μπορούσε να πράξει η γυναίκα που νωρίτερα είχε πέσει με το ποδήλατο, καθώς επικαλούνταν δύσπνοια και ζαλάδα λέγοντας ότι η μάσκα το επιδείνωνε. Αυτό έφερε διαφωνία με άτομα του ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Οι άνδρες της αστυνομίας βεβαίωσαν το πρόστιμο στη Λαρισαία ύψους 300 ευρώ για τη μη χρήση της προβλεπόμενης μάσκας προστασίας εντός του νοσοκομείου.

Αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από τον σύζυγό της, που όπως μετέφερε στην «Ε», εξηγούσε με έντονο τρόπο ότι η γυναίκα του δεν φορούσε μάσκα λόγω δύσπνοιας και όχι για κάποιον άλλο λόγο. Το πρόστιμο ωστόσο βεβαιώθηκε με το ζευγάρι να ενημερώνει την «Ε» πως έχει την πρόθεση να κινηθεί νομικά για να αποδείξει πως έχει δίκιο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση