Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφέρεια: Πως θα αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον «Ζορμπά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 17:13 Περιφέρεια: Πως θα αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον «Ζορμπά»

Τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι πληγείσες επιχειρήσεις του Δήμου Λοκρών από τις πλημμύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018 (κακοκαιρία «Ζορμπάς») προκειμένου να αποζημιωθούν, αναφέρει σε έγγραφό του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν σε φάκελο η αποστολή του οποίου θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που επλήγησαν και αναφέρονται στα πρακτικά εκτίμησης ζημιών από την αρμόδια επιτροπή καταγραφής ζημιών με αριθμό ΔΑΠΕΦ/Φ.5.3 /οικ.4245 της 3/10/2018 (ΩΒ137ΛΗ-05Γ), δια των εκπροσώπων τους να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με αριθμό 3,4,5,6,7,8,9,10 όπως αναφέρονται στο έγγραφο, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Π.Στ.Ε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Στ.Ε. , κ. Πολύζο Φ. Ζώη (Προϊστάμενος Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στ. Ελλάδας) στο τηλ.2231351292 , email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..