Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάρισα: Στο επίκεντρο των υγειονομικών αρχών ο Αμπελώνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 11:02 Λάρισα: Στο επίκεντρο των υγειονομικών αρχών ο Αμπελώνας

Στο επίκεντρο των υγειονομικών αρχών της Λάρισσας βρίσκεται η περιοχή του Αμπελώνα στην οποία εκτιμάται ότι υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε ότι εκεί έχει γίνει ο γάμος που μέχρι στιγμής έχει δώσει 7 κρούσματα, ενώ ο ΕΟΔΥ συνεχίζει τις ιχνηλατήσεις προκειμένου να διαμορφωθεί μια ξεκάθαρη εικόνα για την περιοχή. Μάλιστα αποτελέσματα αυτών των ιχνηλατήσεων δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα. Οι αρχές είναι σε εγρήγορση. Η larissanet επικοινώνησε με την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ η οποία σημειώνει ότι είναι σε ετοιμότητα και παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

Σε καραντίνα γιατρός του Ιατρείου του Αμπελώνα

Σε καραντίνα βρίσκεται γιατρός του Ιατρείου του Αμπελώνα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε σε επαφή με κρούσμα που προέκυψαν από τον γάμο. Πριν από λίγη ώρα ο εν λόγω γιατρός προσήλθε στο ΓΝΛ όπου και έδωσε δείγμα προς εξέταση. Στην θέση του ήδη έχει τοποθετηθεί άλλος γιατρός στο τοπικό ιατρείο.

Η επιδημιολογική εικόνα που θα προκύψει από τις ιχνηλατήσεις που διεξάγονται αυτές τις ημέρες θα καταδείξει το μέγεθος της διασποράς του ιού στην κοινότητα.