Φοβερό: Ο χείμαρρος «άρπαξε» μέσα από τα χέρια του πατέρα το βρέφος στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 08:12 Φοβερό: Ο χείμαρρος «άρπαξε» μέσα από τα χέρια του πατέρα το βρέφος στην Εύβοια

Ο χείμαρρος έσπασε την τζαμαρία του υπόγειου που κοιμόταν οι γονείς με το βρέφος - Ο πατέρας πήρε στα χέρια του το παιδί του για να το σώσει και το ορμητικό νερό τον παρέσυρε - Συγκλονιστική μαρτυρία συγγενικού προσώπου της οικογένειας - Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που σημειώθηκε η τραγωδία.

Νέες πληροφορίες που αφορούν τον τραγικό θάνατο του 8 μηνών βρέφους από την κακοκαιρία στην Εύβοια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Νωρίτερα, οι πληροφορίες, ήθελαν τη νεροποντή να έπιασε στον ύπνο την οικογένεια και τους γονείς του βρέφους να ξύπνησαν έντρομοι μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι ψάχνοντας το παιδί τους. 

Τα νεότερα στοιχεία όμως, αναφέρουν πως ο χείμαρρος έσπασε το τζάμι του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόντουσαν οι γονείς με το βρέφος. Συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας μιλά στο protothema.gr για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι γονείς του παιδιού. 

«Τους έπιασε στον ύπνο ο χείμαρρος. Κοιμόντουσαν οι άνθρωποι όταν ο χείμαρρος  έσπασε το τζάμι από τη δύναμη του νερού και μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Σηκώθηκε έντρομος ο πατέρας και βούτηξε το μωρό στην αγκαλιά και έτρεξε μαζί με τη γυναίκα του να βγουν από το σπίτι. Μόλις άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού για να βγουν έξω, τους έσπρωξε ο χείμαρρος και του γλίστρησε το μωρό από τα χέρια. Φώναζε η μητέρα για το παιδί της, δεν είχαν ρεύμα, δεν έβλεπαν τίποτα, ήταν πίσσα σκοτάδι και τους παρέσυρε όλους το νερό», λέει στο protothema.gr ο συγγενής της οικογένειας.

Δείτε φωτογραφία από το ημιυπόγειο του σπιτιού που κοιμόταν η οικογένεια και σημειώθηκε η τραγωδία:

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δήμαρχο της περιοχής, Γ. Ψαθά, η οικογένεια βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές, καθώς τα Πολιτικά είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση