Καμένα Βούρλα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 08:16 Καμένα Βούρλα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα για μη χρήση μάσκας (ΦΩΤΟ αρχείου)

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» το Σαββατοκύριακο σε όσους δε συμμορφώθηκαν με τα νέα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού…

Εντατικοί ήταν οι έλεγχοι των αστυνομικών και αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9/8) στο Δήμο Καμένων Βούρλων, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα πρόληψης για τη μη διάδοση του επικίνδυνου κορωνοϊού.

Μετά το κλείσιμο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Καμένα Βούρλα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (2 Αυγούστου), σύμφωνα με το ρεπορτάζ έπεσαν βροχή τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τη διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των πελατών σε καταστήματα.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport αποκαλύπτει τουλάχιστον 15 πρόστιμα των 150 ευρώ, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Καμένων Βούρλων, καθώς παραμένουν αρκετοί συμπολίτες μας που αποφεύγουν τη χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι έλεγχοι θα συνεχιστούν στην περιοχή των Καμένων Βούρλων με αμείωτη ένταση προς συμμόρφωση των πολιτών, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον έλεγχο της μετάδοσης του ιού στη χώρα μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση