Δήμος Λαμιέων: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το σχολικό συγκρότημα 1ου-17ου Δημοτικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 08:08 Δήμος Λαμιέων: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το σχολικό συγκρότημα 1ου-17ου Δημοτικού

Προϋπολογισμού 394.551,91 χωρίς ΦΠΑ…

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το έργο «Ενεργειακής αναβάθμισης σχολικού συγκροτήματος 1ου και 17ου Δημοτικού και 17ου Νηπιαγωγείου Λαμίας», προϋπολογισμού 489.244,37 ευρώ (με ΦΠΑ).

Το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στα Γαλανέικα Λαμίας στις οδούς Σίφνου και Αιγίνης, στεγάζει τρία σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δύο δημοτικά και ένα νηπιαγωγείο).

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι στις 31/08/2020, ημέρα Δευτέρα. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 23.30 μ.μ. (Γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ η ηλεκτρονική υποβολή προσφορών)

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Εντός τριών 3 εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή προσκομίζεται υποχρεωτικά από τον οικονομικό φορέα στην αναθέτουσα αρχή, σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο, η πρωτότυπη εγγυητική επιστολή συμμετοχής.

Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είναι η 4η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00’ μ.μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com