Με ένα ρεύμα δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 00:09 Με ένα ρεύμα δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού

Δωρεάν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ερέτρια - Ωρωπός…

Από την Περιφέρεια Στερεάς ανακοινώθηκε αργά το βράδυ ότι την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 6:30’ το πρωί δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες επανεπίχωσης για την προστασία της.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις αυτοψίες που διενήργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας, ο φορέας της γέφυρας κρίθηκε στατικά επαρκής. Διευκρινίζεται ότι σε μήκος περίπου 50 μέτρων θα είναι ανοιχτό μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και η διέλευση θα γίνεται εκ περιτροπής. Το ταχύτερο δυνατό θα δοθεί σε κυκλοφορία και το δεύτερο ρεύμα.

Παράλληλα, για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ναυλώνει εκτάκτως για την Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, πλοίο τύπου ferry boat, που θα εκτελεί δωρεάν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ερέτρια - Ωρωπός.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 8:40 π.μ. και θα εκτελούνται ανά μία ώρα έως τις 3:40 μ.μ. Το ναυλωμένο πλοίο είναι το «Πρωτοπόρος Χ» της εταιρείας «Ευβοϊκός Χ Ν.Ε.». Διευκρινίζεται ότι, ο δωρεάν ναύλος αφορά μόνο τα δρομολόγια του συγκεκριμένου πλοίου. Πληροφορίες θα παρέχονται από την εταιρεία στο τηλέφωνο: 2229061322.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση